Op maat,
voor elke werkplek.

In het verleden waren vooruitstrevende werkgevers zich al bewust van het belang van investeren in fysieke en cognitieve vaardigheden. Investeer je vandaag in emotionele fitheid, dan creëer je ook nog eens een omgeving waarin individuele medewerkers én je hele organisatie optimaal kunnen groeien.

Hoe zorg je daarvoor?

We helpen organisaties productievere teams uit te bouwen door individuen de tools en ondersteuning te geven die ze nodig hebben om goed in hun vel te zitten.  Wanneer werknemers die drive naar het werk brengen, helpen ze op hun beurt sterkere, veerkrachtigere teams te bouwen.

Kennismaking

Voor professionele en persoonlijke groei bestaat niet zoiets als een standaardoplossing. We plannen daarom graag eerst wat tijd met u in om te luisteren naar de noden van uw bedrijf of van individuele werknemers.

Voorstel op maat

Op basis van dit gesprek maakt BalanceLab een analyse van je behoeften. Vervolgens werken we een voorstel uit dat op jouw lijf - of dat van je organisatie - is geschreven.

De start

Tijd nu om te starten met je trainingsessie of coachingtraject. Af en toe een tikkeltje theorie, maar vooral met onmiddellijk bruikbare inzichten, tools en opdrachten.

Opvolging

Na het doorlopen van het traject reflecteer je samen met je coach over je persoonlijke prestaties naast plannen voor continue toekomstige groei en zelfontplooiing.

Omarm de steun.
Je bent in goed gezelschap.

Uitzonderingen niet meegeteld, maar mensen functioneren het best in groep. Toch heeft ons moderne leven ons van elkaar én van onszelf weggedreven. Bij Balance Lab geloven we dan ook dat we – om de uitdagingen voor onze geestelijke gezondheid aan te pakken – we ook de uitdagingen van onze mentale ontkoppeling moeten aanpakken.

  • Maak contact met gelijkgestemden in een opzettelijk gecreëerde en veilige ruimte;
  • Leer je tools en technieken om emotionele fitheid te trainen? Oefen ze samen!
  • Ontdek hoe anderen de lessen onmiddellijk in hun leven toepassen of deel je eigen ervaringen, zodat je van elkaar kunt leren.

Wil je ook privé en professioneel groeien?

Contacteer ons voor een vrijblijvend intakegesprek om te kijken welk traject het best bij jouw past. Of stel ons je vraag, we geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

    Ik ga akkoord met de Privacyverklaring en dat ik mag gecontacteerd worden over mijn aanvraag.

    Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief