Op maat,
voor elke werkplek.

Steeds meer werkgevers zijn zich er van bewust dat het succes en de uitstraling van hun bedrijf in grote mate afhangt van de sfeer op de werkvloer. Gelukkig en gezond personeel betekent meer efficiëntie en dus een hogere productiviteit.

Maar hoe zorg je daar voor?

.

Hoe zorg je daarvoor?

Heel wat externe diensten voor preventie en welzijn op het werk zijn overbevraagd, staan slechts in voor bepaalde facetten van welzijn op de werkvloer of dienen als eerste hulp bij de meest urgente zaken.

Met Balance Lab gaan we voor een duurzame oplossing op maat van jouw bedrijf. Geen tijdelijke lapmiddeltjes of losse flodders, maar een professionele begeleiding en een uitgekiend traject richting een weldoordacht en duurzaam welzijnsbeleid.

VAN ANALYSE TOT ZORG

Een aanpak van A-Z

Kennismaking

Om jouw vraag goed te kunnen capteren en een traject op maat van jouw bedrijf te kunnen uitstippelen, maken we graag tijd om te luisteren naar jouw wensen en noden Persoonlijke en professionele groei is nu eenmaal geen copy-paste-verhaal.

Begeleiding op maat

Op basis van het gesprek maakt Balance Lab een grondige analyse van de behoeften die we vervolgens vertalen naar een uniek begeleidingstraject voor jouw bedrijf: weldoordacht en efficiënt!

Aan de slag

Met dit stappenplan gaan we vervolgens aan de slag. Samen met onze experts staan we garant voor een professionele begeleiding van werknemers en werkgevers, gerichte trainingsessies of coachingstrajecten en steeds met bruikbare inzichten en praktische tools.

Opvolging & bijsturing

Gedurende gans het traject bewaakt Balance Lab de uiteindelijke doelstellingen en waar nodig of wenselijk wordt ook bijgestuurd. Geen halfslachtig werk of trial and error dus, maar een professioneel groeitraject voor werknemers en werkgevers.

Wil je ook privé
en professioneel groeien?

Heb je een vraag of een opmerking? Wil je meer weten over onze aanpak, een vrijblijvend gesprek inplannen of samen in zee gaan? Geef ons een seintje via onderstaand formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Hoe heb je over BalanceLab gehoord?

    Door dit formulier in te vullen bevestig ik dat ik akkoord ga met de Privacyverklaring en met het ontvangen van informatie over BalanceLab.

    Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief